Het dreamteam

Als ik zo af en toe eens terugkijk naar wat ik allemaal heb meegemaakt, dan kom ik toch altijd weer tot de vaststelling dat het heel wat is. Veel projecten, veel miserie, veel verrassingen en vooral heel veel mensen. Daar zitten mensen tussen waarvan ik denk dat ik ze liefst van al nooit meer zou tegen komen. En al zeker niet professioneel. Je moet weten, ik ben nog jong en ik ben nog van die soort die vooruit wil. Ik wil realiseren, opleveren en ik wil dat doen met heel veel enthousiasme. Dat niet iedereen van datzelfde gedacht is, kan ik begrijpen, maar laat mij dan gerust. Bedankt alvast.

Door al die projecten heen ben ik natuurlijk ook heel wat mensen tegen gekomen die ik nog altijd dankbaar ben voor hun bijdrage. Die mensen weten dat misschien niet, maar ik ben die niet vergeten. Integendeel. Ik verzamel ze namelijk. Ze behoren tot mijn lijstje van projectmedewerkers die ik liefst van al graag nog eens opnieuw zou tegen komen op een project. Die mensen behoren tot mijn dreamteam. Een select groepje van mensen, vrienden, (ex-)collega’s met elk hun specifieke competenties. Daar zitten bijvoorbeeld ongelofelijk sterke grafisch ontwerpers tussen, fantastische ontwikkelaars, verschillende soorten architecten, analisten, managers, etc. Af en toe denk ik dan, stel je eens voor dat je al die mensen samen zou kunnen brengen in 1 project. Dat moet toch wel fantastisch zijn. Hoe zou dat project dan verlopen? Perfect zou je denken. Toch? En welke scope zouden we dan realiseren? Met een dergelijke verscheidenheid aan profielen moet de scope ook wel enorm uitgebreid zijn. Kwaliteit uiteraard gegarandeerd. En binnen budget en deadline opgeleverd. Kom dat zien, kom dat zien.

Allicht zal het dreamteam altijd wel een dream blijven. Voor zij die geïnteresseerd zijn. Er zijn altijd nog plaatsen vrij. Voor zij die ons willen boeken. Gelieve ver genoeg op voorhand te verwittigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s